Op naar een nieuw en beter jaar…

2008 is geweest en het was een vreemd jaar. Duchenne Heroes heeft veel goed gemaakt om de trein van ons gezinnetje weer op de rails te zetten. Het is nog steeds niet te bevatten als je weet wat er de komende jaren met Morris gaat gebeuren. We hopen dan ook dat de onderzoeken die nu in alle hevigheid plaatsvinden (o.a. in Leuven en Gotenborg) en mede gefinancierd worden door de tocht, over een aantal jaren het gewenste resultaat opleveren. Genezing is niet mogelijk maar een mildere vorm van een spierziekte maakt de pijn minder heftig.

Vanaf deze kant willen wij iedereen heel erg bedanken die ons in 2008 hebben gesteund. Laten we er met z’n allen een mooi nieuw jaar van maken. Vol met nieuwe uitdagingen en ook een jaar waarin er begrip is voor de emoties die wij niet altijd met iedereen kunnen of willen delen omdat het vaak zoveel pijn doet.

Paul, Rob, Niels, Cyriel, Mathijs bedankt voor de mooie fietsherinneringen. Alle begeleiders , familie, wederhelften en ander aanmoedigtuig…. jullie waren fantastisch. Sponsors, collega’s, verre kennissen en iedereen die ik nu vergeet, bedankt voor jullie inbreng en steun.

Tot in 2009 !!!!!!!!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.