Jaarlijkse bier & wijnactie van start !

Wegens succes in de herhaling: De jaarlijkse wijn- en bieractie van de Morrisbikers. Hiermee zamelen we  geld in voor onderzoek naar de ziekte van Duchenne. De afgelopen 14 jaar hebben de Morrisbikers al € 295.000 opgehaald en met name deze actie levert echt heel veel sponsorgeld op. Help jij ook ? koop onze wijnen en bieren !

Neem ook zeker even een kijkje in het leven van Morris, deze 18 jarige opgewekte kanjer neemt je in dit filmpje mee https://www.youtube.com/watch?v=a6ZO3qIQ_T0. Dan begrijp je meteen waar we dit voor doen! 

Bestel bier of wijn op onze website www.morrisbikers.nl/bestelformulier/. 

Je kan kiezen uit onze vertrouwde en gewaardeerde kwaliteitswijnen, een combinatie wijnpakket rood/ wit (375ml) of een speciaal samengesteld bierpakket bestaande uit 4 smaken speciaal bier verpakt in 8 blikken! 

Alvast hartelijk dank voor je steun!  We zorgen ervoor dat je je bestelling in juni in huis hebt. We houden je daarover per email op de hoogte. 

 

 de Morrisbikers.

Team Morrisbikers is er bijna klaar voor

Na een geslaagd half jaar van trainen, zoeken naar sponsoren en de publiciteit zoeken, zorgde het laatste trainingsweekend eind augustus voor een goede afronding van alle voorbereidingen. Duchenneheroes start 8 september a.s. met een groot team aan Morrisbikers, Morrisdraaiers en Morrisvrijwilligers en supporters. Daan, Maarten, Vincent, Paul, Robert, Cyriel, Frank, Mathijs, Nova en Suzanne en papamichiel zijn er een (deel van de ) week bij om te zorgen voor het gevoel van er toe doen! Zoals elk jaar worden we uitgezwaaid door de thuisblijvers en onze gezinnen die ook nu weer mee gaan naar de start. Dit jaar in Haulme , Frankrijk. Het zullen dit jaar zware fietsdagen worden, koude, regen etc. maken het event wellicht moeilijker maar niet minder mooi. Wil je ons volgen dat kan op de site van Duchenneheroes.nl. Kijk ook op de Facebook pagina van Morrisbikers waar we

elke dag een verslagje schrijven. Is dat niet genoeg? Kom ons dan aanmoedigen op de vele campings of checkpoints. Is dat niet

genoeg? Kom ons dan aanmoedigen bij de finish in Well, Limburg. Dank voor alle steun!