7991796753 a46df2c792 h

Michiel van Antwerpen

 

 
Michiel’s C.V.

Naam: Michiel van Antwerpen geb.datum: 10 april 1971
Woonplaats: Breda
Hobbies: klussen, poker, schaatsen en fietsen
Fiets: Giant XTC Advanced SL 0, full Carbon
Groep: Sram achterderailleur en shifters, Shimano XTR oliedrukrem, Rock-shox SID World Cupvoorvoork, Zadelpen, voorbouw en cranckstel van Race Face, Wielen: Mavic Crossmax SLR, pedalen: Cranckbrothers
Werkgever: Media Logistics B.V. als onderdeel van Audax BV
Beroep: Manager P&O
Prestaties op de fiets: De laatste 13 jaar alleen recreatief. In 2010 voor derde maal Duchenne Heroes. Vooral veel interesse in Ardennen, Alpen en Pyreneeën (maar rondje Dorst blijft ook leuk)

Michiel’s motivatie lijkt me duidelijk maar dit wil hij nog even kwijt:

We moesten gewoon weer meedoen Na alle ellende als je hoort dat je zoontje de ziekte van Duchenne heeft , was Duchenne Heroes voor mij dé uitlaatklep van 2008. Met alle fysieke maar ook vooral mentale hulp van Team 2008, familie, vrienden, kennissen, collega’s en sponsoren werd het een hele speciale week toen in september. Ik was zeer gespannen, voor de koers, tijdens de koers en dit nam pas af in de winter van 2008/ 2009. Vooral de etappe naar Valkenburg was zeer emotioneel.

We hebben dan ook afgesproken om dit jaar relaxed toe te leven naar dit evenement. Relaxter wordt je wel als je weet dat deze vreselijke ziekte progressief is maar dit maar heel geleidelijk laat zien. Zelfs ik met mijn (soms onnavolgbare karakter) moet je wel genieten van de rust van het gezinnetje en alle mensen om me heen. Maar ik bruis nog steeds van de ideeën en initiatieven. Voel me soms schuldig als ik niet thuis ben maar bijvoorbeeld aan het trainen. Je zou willen dat Morris ook het plezier zou kunnen beleven wat ik al ervaar sinds ik op mijn negende mijn eerste toertocht fietste en op m’n dertiende mijn eerste wedstrijd. dit zal nooit gebeuren maar er is nog genoeg om wel van te genieten.

Vorig jaar heeft Paul geweldig zijn best gedaan met het ontwerpen en bijhouden van de eerste Morrisbikerssite. Wat schetste mijn verbazing dan ook dat, op initiatief van broer Frank er dit jaar ineens een hele nieuwe frisse site de lucht in is gegaan. Geweldig!

We gaan dit jaar met een andere samenstelling dan 2008 dan ook weer zorgen voor een geweldige financiële bijdrage aan de onderzoeken die nodig zijn om deze ziekte dragelijker te maken voor iedereen. We hebben daarvoor jullie steun hard nodig.

Veel leesplezier met onze site!!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.