De Morrisdraaiers

   

LET OP: GEEF HIER JE FAVORIETE FINISHPLAAT DOOR!

Vorig jaar zijn teambegeleiders Robert en Paul in het diepe gedoken en hebben ze de muziek verzorgd tijdens Duchenne Heroes. Onder de naam Morrisdraaiers zullen ze ook bij de editie 2009 weer present zijn om de vermoeide fietsers te onthalen met hun favoriete muziek en passend finishcommentaar. Ook wordt gezorgd voor entertainment tijdens de gezeliige avondjes aan de bar. 

Paul’s CV

Naam: Paul van den Bosch
Geb.datum: 23 maart 1973
Woonplaats: Tilburg
Fiets: Cube Attempt Racefiets (voor in de woonkamer)
Hobbies: Computeren, wielrenne (kijken) en plaatjes draaien
Werkgever: DTV Consultants
Beroep: Teamleider Beleid en Ontwerp
Link to Morris: Vriend van de vader van Morris.

Paul’s motivatie om mee te doen

Het nieuws van Morris’ziekte sloeg vorig bij mij in als een bom. Iedereen is compleet machteloos, maar je wilt toch iets doen. Gelukkig weet Michiel het verdriet al snel om te buigen in een positieve motivatie om gelden binnen te halen voor onderzoek. En daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Vorig jaar niet op de fiets, want de conditie was simpelweg beroerd. Daarom heb ik er samen met Robert alles aan gedaan om de Morrisbikers een onvergetelijke, succesvolle en plezierige week te laten beleven. Het idee om het hele evenement te voorzien van een gezellige muzikale omlijsting was een succes. Dit jaar wil ik natuurlijk de Morrisbikers wederom helpen met de website, het ontbijt (met pannekoeken), aanmoedigingen en de boodschapjes, maar Robert en ik zullen er nog meer energie in steken om alle Duchenne Heroes een onvergetelijke muzikale week te bezorgen. Zodat de zware kilometers voor het goede doel toch iets lichter aanvoelen!

Paul de DJ

Paul heeft het draaien geleerd van zijn grote broer Frank (ja Morrisbiker Frank). De techniek heeft hij nog steeds niet volledig onder controle, maar met zijn intiutie weet hij menig publiek plat te draaien. Draait eigenlijk alles wat los en vast zit en is wat dat betreft een muzikale allemansvriend. Heeft in de zielige avonduurtjes al zijn ruim 30.000 nummertjes voorzien van sterren (gekkenwerk), zodat hij alleen de betere nummertjes kan terugvinden. Speelt naast DJ ook graag voor MC. Grote voorbeelden daarin zijn natuurlijk Theo Koomen en Jacques Chapel. Heeft soms echter moeite om zijn kermis-achtergrond te verbergen.

Paul’s specialiteiten

 • heel hard VENGA VENGA roepen door een megafoon vanuit een luie autostoel
 • ontwerp en beheer website
 • vormgeving PR-spullekes Morrisbikers
 • feestjes bouwen
 • taktisch koersinzicht
 • praten over (andere) fietsers
 • Robert’s CV

  Naam: Robert Coffeng
  Geb.datum: 1973
  Woonplaats: Breda
  Fiets: stevige fiets met drager
  Hobbies: vakantie, haaien, duiken, snorkelen, Elvis en auto’s wassen
  Werkgever: Oranjewoud
  Beroep: Adviesgroepmanager Mobiliteit
  Link to Morris: neefje van! en zogoedalsbuurmanvan!

  Robert’s motivatie om mee te doen

  Morris is mijn favoriete neefje! Omdat ik niet gewend ben om verder te fietsen dan 25 km, wil ik graag op een andere manier mijn bijdrage leveren. Ik kijk ernaar uit om samen met Paul voor de begeleiding van de duchenne heroes te zorgen! het zal jullie aan niets ontbreken, desnoods duwen we jullie de 700 km over de streep!

  Robert de DJ

  Robert wist tot zijn 22e niet dat er ook andere zangers waren dan Elvis. Hij weet dan ook alles van deze king of Rock&Roll. Heeft op latere leeftijd een vreemde voorliefde gekregen voor foute en gezellige feestmuziek. Kan uren in zijn auto rijden met “alle 13 fout”, “Party Party Mega Knallers” en meer van dat moois. Is een enthousiast en volhardend DJ; laat zich niet snel van de wijs brengen door ongeinteresseerd publiek. Weet op wonderbaarlijke wijze met een combinatie van George Baker en DJ Tiesto de voetjes van de vloer te krijgen.

  Robert’s specialiteiten

 • ontzettende foute feestmuziek draaien
 • poetsen van fietsen
 • auto’s en campers besturen
 • scampies bbqen
 • mojito’s bouwen
 • foto en filmregistratie
 •  

     
  0 antwoorden

  Plaats een Reactie

  Meepraten?
  Draag gerust bij!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.