Wie is Morris

Naam:

Geboortedatum:

Geboorteplaats:

School:

Groep:

Favoriete eten:

Favoriete film

Leukste beest

Grootste hobby

Liefste Juf

Morris

3 december 2004

Breda

KBS ‘De Zandberg’

3

Spaghetti met spinazie, friet en pannenkoeken

alles met dieren

De dino (maar die leeft neit meer)Paarden, konijnen en honden

Zwemmen/ met Playmobile spelen

Juf Cora

Ik ben Morris.

Voor de vierde keer staat papa met heel veel vrienden aan de start van deze fietstocht. Vorig jaar ben ik vaak gaan kijken en mocht ik ion Nijmegen zelf ook de laatste 10 kilometer mee fietsen. Super! Ook de etappe dat mama met anique mee ging fietsen vond ik geweldig. Al mijn opa’s en oma’s waren er ook bij. Dit jaar gaan we ook zeker weer kijken. Met spandoeken en broodjes voor onderweg.

Ik ga elke week met mama of af en toe pap naar Nijmgen om spuitjes te halen. Eerst deed dit wel pijn maar nu hoef ik net meer te huilen. Gelukkig komt de dokter ook wel een s naar breda, naar mijn school dan hoeft mama dat hele eind niet te rijden.

Ik heb inmiddels mijn zwemdiploma gehaald en heb een eigen fiets waarmee ik lekker door de straat kan crossen. Af en toe ga ik nog naar de fysio. Danielle helpt me heel erg goed. Soms ga ik ook naar de grote gym (Morris zijn verzonnen naam voor het revalidatiecentrum). Gelukkig mag ik naast mijn pilletjes nu weer wat meer snoep en lekkere dingen eten. Ik wordt namelijk niet echt dik geloof ik.

Ik zit nu in groep drie bij juffrouw Cora en vind het erg leuk. We mogen alleen niet meer zo veel spelen en moeten netjes in een rijtje zitten. Saai! Maandag brengen opa en oma mij nog steeds naar school. Samen met Sem, Cosmo en Nova. Pleun is nog te klein voor school. Dinsdag brengt papa me en woensdag, donderdag en vrijdag mama. Als het buiten glad is vind ik dat niet zo leuk maar het ging deze winter al beter dan vorig jaar. Als het lekker weer wordt vind ik dat wel leuk want dan gaan we meestal zwemmen in het bubbelbad in de tuin. Als jullie het leuk vinden komen jullie maar lekker bij mij op bezoek. Met de playmobile spelen of tikkertje doen. Ik vind het ook leuk om voor gelezen te worden uit beestenboeken. Straks kan ik lekker zelf lezen. ik ken nu al een paar woordjes. Doei en een dikke zoen van Morris.

Dikke kus van Morris

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.