Ik ben Mirthe en ik ben 19 jaar. Ik doe dit jaar voor het eerst mee met duchenne heroes samen met de andere Morrisbikers.
Ik stond in de stee toen Nova mij vertelde over Duchenne Heroes. Maar wat is Duchenne Heroes? Ik had er nog nooit van gehoord. Nova had alles uitgelegd terwijl we met een biertje in ons hand stonden. Ze liet mij een filmpje zien van haar neefje Morris en ik kreeg meteen kippenvel. Hoe mooi zou het zijn als wij dit samen kunnen doen om geld in te zamelen voor het goede doel en natuurlijk voor haar neefje. Een paar weken later en er stond er een knal roze mountainbike in de tuin en lag er fietskleding in de kast om te beginnen met trainen. Ik heb hiervoor nog nooit op een mountainbike gezeten… Dus het wordt een enorme uitdaging. Ik heb er ontzettend veel zin in en ik kijk er nu al naar uit om in september in Duitsland bij de start weg te fietsen samen met Nova, Juup en Jens. We gaan er samen een hele mooie en gezellige tijd van maken!
Maarrr…. Eerst moet er heeeel veeeel getraind worden en moet er een hele hoop sponsorgeld ingezameld worden om met een mooi bedrag te starten aan de duchenne heroes. Hier kunnen wij alle hulp bij gebruiken. Er kan gesponsord worden via de link in de bio of op mijn eigen pagina waar je komt via de qr code uit deze post.