Hallo ik ben Juup, ik ben 19 jaar oud en ik doe dit jaar voor het eerst mee met Duchenne heroes. Toen ik bij Nova thuis kwam hoorde ik dat haar neefje, Morris de ziekte van Duchenne heeft. Toen ik hem ontmoette vond ik dat hij er zo positief in staat, en vind het zo knap hoe hij er mee om gaat. Robert, mijn schoonvader gaat dit jaar voor de 15e keer mee als een van de Morris draaiers, om de muziek te verzorgen. Ik hoor dus al 4 jaar alles over het evenement.

Toen ik tegen jens vertelde dat Nova en Mirthe dit jaar meefietsen, kreeg ik diezelfde dag nog een appje of het niet leuk was als wij ook mee gaan doen. Ik had al enige twijfel maar toen was ik om. Ik ben zelf al jaren wielerfan, van kleins af aan kijk ik alles wat met wielrennen te maken heeft, en in 2020 ben ik zelf de fiets op gestapt. Jens heeft mij leren wielrennen en ik hoop dat hij ons nu ook de fijne kunstjes van het mountainbiken kan gaan leren.

Ik vind het een heel goed en mooi doel, waar we voor gaan fietsen en ik hoop dat we met zijn alle een mooi bedrag ophalen om alle jongens met Duchenne te kunnen helpen.