Hoe kunt u ons sponsoren?

Elke euro telt in de strijd tegen duchenne, dus ook uw euro’s! Je bent vrij om te kiezen voor welk bedrag je wilt sponsoren. Je kunt het totale team (Morrisbikers) sponsoren of een teamlid naar keuze.  Heb je een keuze gemaakt dan is het vrij eenvoudig om het sponsorbedrag te kiezen of zelf je sponsorbedrag aan te passen. Klik op de knop hieronder.

Na het invullen van het sponsor-formulier krijg je een bevestiging per e-mail van Duchenne Heroes. Wij krijgen hiervan ook een bevestiging met een overzicht van de tot nu opgehaalde sponsors en bedragen. Door het invullen van het sponsorformulier sponsor je door middel van b.v. een eenmalige incasso. Het totaalbedrag wordt de eerstvolgende maand van jouw rekening afgeschreven.

Met je bedrijf sponsor worden?

Veel bedrijven hebben vorig jaar al het goede voorbeeld gegeven, zoals te zien is op deze pagina. Ook voor de editie 2024 hopen we weer op een grote kledingsponsor. Maar er is altijd nog ruimte genoeg om de Morrisbikers als bedrijf te sponsoren. Ook als bedrijf kun je er namelijk voor zorgen dat de onderzoeken naar het medicijn voor duchennepatiëntjes er komt. Voor alle bedrijven die ons willen helpen zijn er diverse mogelijkheden. Elke week wordt er getraind in speciale wielerkleding en op verschillende, druk bezochte locaties. Kortom we zoeken de publiciteit op en hebben onze website gelinkt aan de officiële website van Duchenne Heroes. Als sponsor kunnen we verschillende Morrisbikers-sponsorpakketten aan publiciteit aanbieden:

Sponsorpakket Morrisbikers A, vanaf € 250,-

 • Bedrijfsnaam en logo vermeld op onze website
 • Vermelding van de sponsor op de weblog Duchenne Heroes
 • Kleine positie (10 cm X 10 cm) op onze officiële koersshirts

Sponsorpakket Morrisbikers B, vanaf € 500,-

 • Bedrijfsnaam en logo vermeld op onze website
 • Vermelding van de sponsor op de weblog van Duchenne Heroes
 • Grote positie (20 cm X 20 cm) op onze officiële koersshirts
 • Vermelding van de sponsor op de volgcamper (doorkruist een viertal landen) tijdens Duchenne Heroes 2024

Sponsorpakket Morrisbikers C, vanaf € 750,-

 • Prominente plaats van de sponsor op onze wielershirts/ en of broeken (20 cm x 20 cm)
 • Bedrijfsnaam en logo prominent op onze website
 • Vermelding van de sponsor op de weblog van Duchenne Heroes
 • Vermelding van de sponsor in persartikelen
 • Grote vermelding van de sponsor op de volgcamper (doorkruist een viertal landen) tijdens Duchenne Heroes 2024

Heb je interesse om middels één van bovengenoemde pakketten de Morrisbikers te steunen neem dan contact op met ons via: info@morrisbikers.nl.
Natuurlijk hoef je je als bedrijf niet verplicht te voelen om met logo en bedrijfsnaam te sponsoren. Via de site van Duchenne Heroes kun je ons ook sponsoren. Bij het invullen van het sponsorformulier dient u aan te geven dat u als bedrijf sponsort. Door op deze knop te drukken komt u in het sponsor formulier.

In het sponsorformulier geeft u dan aan dat u sponsort als bedrijf en selecteert u de MORRISBIKERS. U heeft dan de mogelijkheid een vast bedrag te kiezen en het bedrag zelf over te maken. Per e-mail ontvang je daar direct een factuur. Hierin staan alle benodigde gegevens voor het in orde maken van de sponsoring. Alle morrisbikers ontvangen direct een e-mail met de bevestiging van het bedrijf wat mede sponsort. Duchenne Heroes is een uniek evenement dat veel aandacht in de media krijgt. Als bedrijf kan je ook deelnemers leveren, knowhow inzetten en/of relatiepakketten (sponsor de organisatie van Duchenne Heroes) afnemen. Meld u daarvoor aan op de duchenne heroes website.

Aftrekbaarheid giften bedrijven

Voor ondernemers zijn giften aan Duchenne Heroes aftrekbaar van het resultaat. Het betreft namelijk een gift aan een door de belastingdienst erkende algemeen nut beoogende instelling (Stichting EMO Foundation). Om een gift af te kunnen trekken geldt als voorwaarde dat alle giften aan Duchenne Heroes in een (boek)jaar totaal meer dan € 227,- bedragen, waarbij het meerdere tot een maximum van 6% van de winst aftrekbaar is. Let op: Wanneer aangetoond kan worden dat met de gift geen zakelijke belangen zijn gemoeid, dan is het volledige bedrag aftrekbaar. Wanneer de onderneming wordt uitgeoefend in een besloten vennootschap (B.V.) is de gift aftrekbaar tegen maximaal 25,5%. Wanneer de onderneming wordt uitgeoefend in een inkomstenbelastingonderneming, bijvoorbeeld een eenmanszaak of vennootschap onder firma, dan is de gift aftrekbaar tegen het progressieve tarief, maximaal 52%. Voor meer informatie over aftrekbaarheid van giften voor bedrijven informeer de belastingdienst. Jouw bijdrage vanuit het bedrijf wordt gezien als een schenking aan de stichting EMO Foundation en van dien hoofde vrijgesteld.

De opbrengst

De opbrengst van Duchenne Heroes gaat naar het Duchenne Parent Project. De stichting is een non-profit organisatie, opgericht door ouders en vrienden van kinderen met Duchenne. Het Duchenne Parents Project heeft als doel het onderzoek naar de genezing van de spierdystofie Duchenne te bespoedigen. Voor meer informatie over de stichting als tevens het onderzoek ´Exon Skipping´ klik dan hier.