Duchenne Heroes: de zwaarste Mountainbiketocht van Nederland!

Duchenne Heroes is een zware en prachtige mountainbiketocht van Luxemburg naar Nederland. De helden leggen zeven unieke etappes af door vier landen en fietsen gemiddeld honderd kilometer per dag. Een indrukwekkende prestatie. Nog mooier is dat ze zich laten sponsoren door bekenden en bedrijven, met als doel de ernstige spierziekte Duchenne de kop in te drukken.

Duchenne Heroes word georganiseerd door stichting Evenementen voor Maatschappelijke Organisaties Foundation [EMO Foundation] in samenwerking met het Duchenne Parents Project. Elke deelnemer aan Duchenne Heroes legt minimaal € 2.500,- startgeld in. Het startbewijs wordt door middel van sponsorbijdragen van vrienden, familie en kennissen door de Morris Bikers zelf verkregen.

De route

Duchenne Heroes 2020 start op 6 september in de Vogezen. Je krijgt in zeven dagen alles wat een mountainbiker zich kan wensen: pittige afdalingen, glibberige keien, technische single tracks, brede veldwegen, prachtige vergezichten, lange klimmen, uitgestrekte bossen en alle soorten ondergrond die de natuur te bieden heeft! De route van dit jaar start voor het eerst in Frankrijk en gaat door 5 verschillende landen met de allermooiste beklimmingen en afdalingen van Noord-Europa. Aan het einde van dit onvergetelijke avontuur staat je een indrukwekkende finish te wachten op het Drielandenpunt.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] weten of ook sponsor worden? Klink op deze link voor meer […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.