Toen de Morrisdraaiers het eerste jaar meegingen als verzorgers om de Morrisbikers te ondersteunen, zagen zij meteen dat er andere kwaliteiten van hun wellicht beter tot hun recht zouden komen en dat zij het evenement wel wat muzikaal op zouden kunnen fleuren. Daarnaast waren de Morrisbikers vaak zo vroeg terug dat ze tijd zat hadden om hun eigen fietsen te onderhouden.

Het jaar daarop waren de Morrisdraaiers een feit en ze zijn inmiddels niet meer weg te denken bij het evenement. ‘s-Ochtends bij de start een vrolijk deuntje, voor de volgers in het kamp een soort Tourverslag, bij binnenkomst voor elk team een finishplaat en ’s avonds sfeer in de tent.

Paul van den Bosch

Paul van den Bosch

15 deelnames

Paul is (mag ik dat zeggen ja dat mag ik zeggen) de Mart, de Gio Lippens, de Theo Koomen en de Jacques Chapel van de Morrisdraaiers. Tijdens de etappes doet hij op onnavolgbare wijze verslag van het evenement waarbij hij vaak met moeite zijn kermisachtergrond kan verbergen. Draait eigenlijk alles wat los en vast zit en is wat dat betreft een muzikale allemansvriend. Heeft in de zielige avonduurtjes al zijn ruim 30.000 nummertjes voorzien van sterren (gekkenwerk), zodat hij alleen de betere nummertjes kan terugvinden

Robert Coffeng

Robert Coffeng

15 deelnames

Robert wist tot zijn 22e niet dat er ook andere zangers waren dan Elvis. Hij weet dan ook alles van deze king of Rock&Roll. Hij is zelf ook een Koning namelijk de Jingle-Koning. Heeft op latere leeftijd een vreemde voorliefde gekregen voor foute en gezellige feestmuziek. Kan uren in zijn auto rijden met "alle 13 fout", "Party Party Mega Knallers" en meer van dat moois. Is een enthousiast en volhardend DJ; Laat zich niet snel van de wijs brengen door ongeïnteresseerd publiek. Weet op wonderbaarlijke wijze met een combinatie van George Baker en DJ Tiesto de voetjes van de vloer te krijgen. Daarnaast verplaatst hij ieder jaar de Morrisbiker-Camper via beruchte sluiproutes (langs vaste horecagelegenheden) van Camping naar Camping.