Wijnactie 2019 van start (en loopt tot 18 mei)

Alweer voor het 12e jaar starten we met onze wijnactie om geld in te zamelen voor de ziekte van Duchenne. Helaas nog steeds hard nodig, want een medicijn en effectieve behandelmethode laat nog steeds op zich wachten. Deze akelige ziekte zorgt ervoor dat het spierweefsel langzaam wordt afgebroken. Het is een lange en onzekere weg naar een effectieve behandeling. Nog steeds zullen Duchenne-patiëntjes rond de puberleeftijd al in een rolstoel belanden en de levensverwachting nog steeds zeer beperkt is. Telkens weer een zeer pijnlijke gedachte, zeker als je dit van dichtbij meemaakt!

Duchenne Heroes

De Stichting Duchenne Parent Project organiseert een jaarlijks terugkerend mountainbike evenement: Duchenne Heroes. Een fietstocht van zeven dagen over 700 kilometers van de zwaarste onverharde wegen van Frankrijk, via Luxemburg, België en Duitsland naar Nederland. De ruim 350 deelnemende fietsers laten zich door bedrijven en particulieren sponsoren om zo elk jaar ruim een miljoen euro aan het einde van deze barre tocht te kunnen overschrijven naar de rekening van de stichting Duchenne Parent Project. Het Morrisbikersteam zal in 2019 voor de 12e keer deelnemen aan de tocht. Om hieraan te kunnen deelnemen wordt alweer flink getraind en verzamelen we met de wijnverkoop het inschrijfgeld.

Heerlijke wijn, straks echt goed ‘geschonken’ !

Door de verkoop van een overheerlijke wijn dragen wij bij aan de financiering van de ontwikkeling van nieuwe behandelmethodes. De wijn is nog steeds van dezelfde succesvolle receptuur als andere jaren: Duc de la Fôret ! Hiervan kun je kiezen voor een rode, witte en/of rosé. Daarnaast zijn ook de superlekkere mousserende wijn – De Perrier Brut Chardonnay – en de prosecco weer beschikbaar.

De prijzen en opbrengst voor Duchenne

Soort Omschrijving Verkoopprijs per doos van 6 flessen* Marge/opbrengst voor Duchenne per doos
Rode wijn Duc de la Fôret Merlot rouge € 43,50 € 16,64
Witte wijn Duc de la Fôret Chardonnay € 43,50 € 16,64
Rosé Duc de la Fôret Rosé € 43,50 € 16,64
Cremant De Perrière Brut Chardonnay (mousserende wijn) € 50,00 € 15,15
Prosecco Lagioiosa | Prosecco Frizzante D.O.C € 50,00 € 10,80

* We verkopen enkel per doos van 6 flessen van één wijnsoort

Doe je weer mee ?

Wij zouden het bijzonder leuk vinden als jij hier weer aan deelneemt. Bovendien kun je heerlijk genieten tijdens de komende lente en zomer van een heerlijke wijn. Elk glas is dan dubbel goed geschonken ! Je kunt je bestelling invullen via het bestelformulier hier op de website:

LET OP BESTELLEN KAN NOG TOT EN MET 18 MEI

We zorgen er dan voor dat je de wijn tijdens de mooie juni-dagen in je bezit hebt. Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met daarop ook je totaalbedrag.

Hoe kun je ons nog verder helpen….

Natuurlijk ben zijn wij op zoek naar mogelijkheden om zoveel mogelijk flessen te verkopen. Om dit te kunnen bereiken kun je ons helpen deze actie door te zetten naar jou vrienden/bekenden/familie/buurtgenoten en treed je op als 2e lijn verkoper. Als je deze mogelijkheid ook ziet dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zorgen dat de flessen bij jou komen.

Schenk “goed geschonken” Dit jaar bieden de Morrisbikers ook bedrijven de mogelijkheid om hun betrokkenheid bij Duchenne patiëntjes en hun families te delen; wij stellen naar wens een wijn geschenk samen voor uw zakelijke relaties of bijvoorbeeld uw medewerkers. Voor meer informatie over de mogelijkheden, bezoek onze website www.morrisbikers.nl of stuur ons een bericht naar info@morrisbikers.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.