Wijnactie 2015

Na het succes van de afgelopen jaren zijn we ook nu weer gestart met de inmiddels befaamde wijnactie om nog meer geld in te zamelen voor de ziekte van Duchenne. Een akelige ziekte waarbij het spierweefsel langzaam wordt afgebroken. De eerste kleine doorbraken in onderzoek zijn afgelopen jaar bereikt, maar het is nog een lange en onzekere weg naar een effectieve behandeling. Nog steeds zullen Duchenne-patiëntjes rond de puberleeftijd al in een rolstoel belanden en sterven er zelfs patiënten voor hun twintigste levensjaar. Telkens weer een zeer pijnlijke gedachte, zeker als je dit van dichtbij meemaakt!

De Stichting Duchenne Parent Project organiseert een jaarlijks terugkerend mountainbike evenement: Duchenne Heroes. Een fietstocht van zeven dagen over 700 kilometers van de zwaarste onverharde wegen in de Benelux. De 350 deelnemende fietsers laten zich door bedrijven en particulieren sponsoren om zo elk jaar ruim een miljoen euro aan het einde van deze barre tocht te kunnen overschrijven naar de rekening van de stichting Duchenne Parent Project. Het Morrisbikersteam zal ook in 2015 weer deelnemen aan de tocht. Om hieraan te kunnen deelnemen zal allereerst veel getraind moeten worden, maar het is daarnaast noodzakelijk om geld in te zamelen als inschrijfgeld voor de tocht.

 

Heerlijke wijn, straks echt goed ‘geschonken’ !
Door de verkoop van een overheerlijke wijn zorgen wij voor de financiering van de ontwikkeling van nieuwe behandelmethodes. De wijn is nog steeds van dezelfde succesvolle receptuur als andere jaren, maar wordt nu voor het tweede seizoen uitgebracht onder een nieuw label: Duc de la Fôret ! Hiervan kun je kiezen voor een rode, witte en/of rosé. Daarnaast bieden we weer de heerlijke Prosecco aan.

wijninformatie-2015-2

Hoe meer flessen er verkocht worden hoe meer kans is op een snelle doorbraak in een effectieve behandelmethode voor de patiëntjes.

 

De Kosten
De volgende wijnen bieden we aan  voor € 42,50
( één doos van 6 flessen*)

Rood           : Duc de la Fôret merlot rouge
Wit             : Duc de la Fôret chardonnay
Rose           : Duc de la Fôret Rosé

Kwantumkorting wijnen: Bij bestellingen van 2 of meer dozen wijn hanteren wij een prijs van € 40,00 per doos.

Prosecco     : Lagioiosa | Prosecco Frizzante D.O.C (€ 46,50
per doos van 6 flessen*)

* We verkopen enkel per doos van 6 flessen van één wijnsoort (rood,wit,rosé of prosecco)                      

 

Doe je weer mee ?
Wij zouden het bijzonder leuk vinden als jij hier weer aan deelneemt. Bovendien kun je heerlijk genieten tijdens de komende lente en zomer van een heerlijke wijn. Elk glas is dan dubbel goed geschonken ! Geef je bestelling per e-mail door aan ons, dan zorgen wij dat je de wijn tijdens de mooie juni-dagen in je bezit hebt.

Mail dus je bestelling door naar  info[@]morrisbikers.nl

 

Hoe kun je ons nog verder helpen….
Natuurlijk zijn wij op zoek naar mogelijkheden om zoveel mogelijk flessen te verkopen. Om dit te kunnen bereiken kun ons helpen deze actie door te zetten naar jou vrienden/bekenden/familie/buurtgenoten en treed je op als 2e lijn verkoper. Als je deze mogelijkheid ook ziet dan hoor wij dat natuurlijk graag. Wij zorgen dat de flessen bij jou komen.

Doe je mee ?

Groetjes,

namens het Morrisbikersteam

 

 Schenk “goed geschonken”

Dit jaar bieden de Morrisbikers ook bedrijven de mogelijkheid om hun betrokkenheid bij Duchenne patiëntjes en hun families te delen; wij stellen naar wens een wijn geschenk samen voor uw zakelijke relaties of bijvoorbeeld uw medewerkers. Voor meer informatie over de mogelijkheden stuur je ons een bericht naar info[@]morrisbikers.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.