Wijnactie 2014

Wij, Morrisbikers fietsen al jaren mee met Duchenne Heroes om daarmee geld in te zamelen voor de ziekte van Duchenne. Een akelige ziekte waarbij het spierweefsel langzaam wordt afgebroken. Tot nog toe is helaas geen effectieve behandeling gevonden waardoor Duchenne-patiëntjes rond de puberleeftijd al in een rolstoel belanden en sterven er zelfs patiënten voor hun twintigste levensjaar. Telkens weer een zeer pijnlijke gedachte, zeker als je dit van dichtbij meemaakt!

De Stichting Duchenne Parent Project organiseert een jaarlijks terugkerend mountainbike evenement: Duchenne Heroes. Een fietstocht van zeven dagen over 700 kilometers van de zwaarste onverharde wegen in de Benelux. De 350 deelnemende fietsers laten zich door bedrijven en particulieren sponsoren om zo elk jaar ruim een miljoen euro aan het einde van deze barre tocht te kunnen overschrijven naar de rekening van de stichting Duchenne Parent Project. Het Morrisbikersteam doet ook in 2014 weer mee aan de tocht. Om hieraan te kunnen deelnemen zal allereerst veel getraind moeten worden, maar het is daarnaast noodzakelijk om geld in te zamelen als inschrijfgeld voor de tocht.

Heerlijke wijn, straks echt goed ‘geschonken’ !

Door de verkoop van een overheerlijke wijn zorgen wij voor de financiering van de ontwikkeling van nieuwe behandelmethodes. De wijn betreft een Franse, kwalitatief hoogwaardige wijn onder een kersvers label: Duc de la Fôret ! Hiervan kun je kiezen voor een rode, witte en/of rosé. Daarnaast bieden we een heerlijke Prosecco aan.

wijn-info

Meer info over de wijnen

Hoe meer flessen er verkocht worden hoe meer kans is op een snelle doorbraak in een effectieve behandelmethode voor de patiëntjes.

De Kosten

De wijnen voor € 42,50
voor één doos van 6 flessen*

Rood               : Duc de la Fôret merlot rouge
Wit                  : Duc de la Fôret chardonnay
Rose                : Duc de la Fôret Rosé

Kwantumkorting wijnen: Bij bestellingen van 2 of meer dozen wijn hanteren wij een prijs van € 40,00 per doos.

Prosecco         : Toso Prosecco delle Venezie (€ 46,50
per doos van 6 flessen*)

* We verkopen enkel per doos van 6 flessen van één wijnsoort (rood,wit,rosé of prosecco)                      

Doe je mee ?

Ik zou het bijzonder leuk vinden als jij hier ook aan deelneemt. Bovendien kun je heerlijk genieten tijdens de komende lente en zomer van een heerlijke wijn. Elk glas is dan dubbel goed geschonken ! Geef je bestelling per e-mail door aan mij, dan zorgen wij dat je de wijn tijdens de mooie juni-dagen in je bezit hebt.

Mail dus je bestelling door naar  info[@]morrisbikers.nl

Doe jij ook mee ?