De Morrisbikers doen ook in september 2020 weer mee aan Duchenneheroes. Een mountainbiketocht van zeven dagen van totaal 700 kilometer over de mooiste onverharde wegen van de Vogezen, Luxemburg, de Belgische Ardennen om te finishen op het drielandenpunt in Nederland.

Hoewel we in deze gekke dagen nog niet weten hoe het er in september voor staat met de Corona crisis, blijven we fietsen voor Morris en alle andere patiënten met de spierziekte van Duchenne om voor hen een beter leven te kunnen waarborgen. Er is helaas nog geen effectieve behandelmethode voor deze ziekte waardoor het spierweefsel bij hen nog steeds langzaam wordt afgebroken.

Doordat we meefietsen aan deze sponsortocht kunnen we elk jaar een flink bedrag overschrijven naar de rekening van Stichting Duchenne Parent Project. Het Morrisbikersteam zal in 2020 voor de 13e keer deelnemen aan de tocht.

Wij bieden aan: heerlijke wijn en bier tijdens de zonovergoten zomer van 2020

Door de verkoop van wijn, en dit jaar voor het eerst ook een bierpakket, dragen wij bij aan de financiering van de ontwikkeling van nieuwe behandelmethodes van de ziekte van Duchenne. De wijn is nog steeds van dezelfde succesvolle receptuur als andere jaren: Duc de la Fôret ! Hiervan kun je kiezen voor een rode, witte en/of rosé. Daarnaast vanwege de ruime vraag nu ook een heerlijke Sauvignon blanc en natuurlijk de inmiddels befaamde Prosecco Frizzante

Speciaal voor deze actie is nu ook een Morris-bierpakket samengesteld. Drie grote flessen (0,75l) Blond, Tripel en Weizen met een eigen etiket !

De prijzen en opbrengst voor Duchenne

* We verkopen enkel per doos van 6 flessen van één wijnsoort en per bierpakket van 3 flessen bier

Help je onze jongens?

Ik zou het bijzonder leuk vinden als jij ons helpt met onze actie. Zeker in deze vreemde zomer waarbij we veelal thuis zullen zijn kun je dan genieten van onze heerlijke wijntjes en biertjes. Je kunt je bestelling invullen via het bestelformulier op de website: www.morrisbikers.nl/bestelformulier. Daar vind je ook meer informatie over de wijnen en de bieren
.

Wij zorgen ervoor dat je de wijn en/of bier tijdens de mooie juni-dagen in je bezit hebt. Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met daarop ook je totaalbedrag en een bestelnummer. Wil je dit bedrag vervolgens overmaken op rekening:

Stichting De Morrisbikers
NL68 INGB 0006 7851 10
onder vermelding van
“wijn- en bieractie Morrisbikers + [je e-mailadres]+[naam wijnverkoper]/Bestelnummer”

Hoe kun je ons nog verder helpen….

Je kunt natuurlijk ook deze actie zelf doorzetten naar zoveel mogelijk vrienden of familieleden. Mocht je meer willen weten dan kun je altijd met me bellen of een berichtje achterlaten op info@morrisbikers.nl 

Groetjes,