We gaan door!!!! € 1.000.000 binnen gehaald !!!

Afgelopen zaterdag de reünie meegemaakt van Duchenne Heroes 2008. Een erg leuk en mooi evenement in Houten. Onder het genot van een aantal lekkere gele rakkers met witte kraag kreeg de DH editie 2008 veel aandacht. Veel positieve ervaringen werden uitgewisseld maar er werd ook stilgestaan bij de aandachtspunten te gebruiken voor de editie 2009.

de Morrisbikers (en draaiers) waren aanwezig met Paul, Robert, Cyriel en ondergetekende. waar iedereen al rekening mee hield gebeurde…. De Duchenne Heroes vroegen unaniem de Morrisdraaiers hun muzikale ondersteuning ook bij de editie van 2009 te komen tonen. En wat voor mij zelf toch wel een beetje onverwacht was…: ze doen het. Paul en Robert zijn er weer bij. De fietsers hebben zich inmiddels al weer versterkt met een nieuwe rijder: Frank van den Bosch, Alias Turbo Frenkie zal als joker worden ingezet om het tempo erin te houden.

De avond werd afgesloten met de bekendmaking van het uiteindelijk sponsorbedrag wat rechtstreeks, zonder aftrek van kosten, gestort wordt op het rekeningnummer van de sticht Duchenne Parents Project. We hebben met z’n allen 1 miljoen euro opgehaald!!

De komende maanden zal achter de schermen worden gewerkt aan de voorbereiding maar deze start pas na de carnaval voor de buitenwereld. Alle sponsoren die zich al hebben gemeld kunnen vanaf heden zeker hun sponsorbedragen kwijt op www. Duchenneheroes.nl . Klik door onder het kopje ‘de deelnemers’ en ga naar de Morrisbikers. Voor een nadere uitleg zie het kopje sponsoring op deze pagina.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.