Volg de Morrisbikers tijdens de rit

Zoals jullie wellicht al hebben kunnen lezen, is de tocht tot in detail bekend gemaakt. In het hoofdmenu op deze site kun je onder het kopje ‘de tocht’ de route downloaden. Daarnaast kan iedereen tijdens Duchenne Heroes ons via de sateliet volgen. Er zijn door de organisatie 10 Teams uitverkoren om met een zgn. Tracker rond te gaan rijden. De Morrisbikers zijn ook uitverkoren! ChampionChip stelt tien trackers ter beschikking om tien verschillende teams live te volgen op internet tijdens Duchenne Heroes.

Een tracker is vergelijkbaar met GPS, het staat in verbinding met satellieten en bepaald exact waar jij je bevind. De tracker staat in verbinding met de speciaal opgebouwde internetpagina waar de teams live te volgen zijn. Op www.duchenneheroes.nl komt de link te staan naar de pagina. Op de tracker-pagina kan je de hele dag live volgen waar jouw team zich bevind. Een prachtige manier voor de thuisblijvers om Duchenne Heroes van dichtbij mee te maken.
Op de tracker-pagina staat de teamnaam vermeld en door middel van een topografische kaart is het team de hele dag te volgen. Ook wordt de route weer gegeven, staan de checkpoints vermeld en is de snelheid van het team direct af te lezen.Kijk op http://tracking.sport-track.com voor een eerste indruk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.