Verrassing bij de rechtbank

Voor de zomervakantie had de Remedial Teacher van Morris, ‘Mijnheer Ad’ al gezegd dat hij via een bestuurder van de buurtvereniging wellicht wel wat kon betekenen voor de sponsoring van de Morrisbikers. Dat ik vervolgens een telefoontje kreeg van de Rechtbank Breda, had ik niet direct verwacht en al helemaal niet de ontvangst welke ik heb mogen ondergaan op 19 augustus jl. Nadat ik als eerste ooit met de fiets de rechtbank in was gereden zag ik dat een groep van 20 man klaar zat om het verhaal over Duchenne, de tocht en de Morrisbikers aan te horen. Zelfs de president van de rechtbank kwam een handje schudden. Uiteindelijk maakte de heer Smit bekend dat zijn stichting “Voor open doel” vanuit alle rechtbanken in Nederland een bedrag van DUIZEND euro wil sponsoren voor de ziekte van Duchenne. Het was toch wel vreemd om in mijn apenpakkie voor een groep nette rechters en dienders te zitten maar zeer dankbaar reed ik met de in ontvangst genomen cheque huiswaarts.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.