Vakantie in Nederland….

Bijna de warmste maand mei sinds… ach ja elk jaar is er wel weer wat met het weer. Het werkt goed op de motivatie want er kan super getraind worden. Daarnaast is er elk weekend wel een feest en naderen we met ons sponsorgeld de 20.000 euro. Afgelopen week zijn er ontzettend veel sponsors bijgekomen. Zoveel zelfs dat we iets achterlopen met het plaatsen van de bedrijvenlogo’s op de site. Paul heeft een kleine sabbatical maar gaat de komende dagen weer zijn kunsten vertonen waardoor de sponsors tevreden blijven.

Morris is maar wat blij met dit weer. Warmte vindt hij (en met name zijn spiertjes) toch wel veel lekkerder dan de koude. Hij maakt nog steeds sprongetjes en trots kunnen we dan ook melden dat hij voor het eerst met zijn driewieler naar de bakker is gefietst. Papa moet nog oppassen want straks kan ik m niet meer bijhouden.

Robert is bezig met het organiseren van een clinic. 21 juni om 09.30 uur zijn de Loonse en Drunense duinen bestemd voor iedereen die wil leren mountainbiken en die de Helas Heroes en de Morrisbikers willen steunen. Meld je vanaf nu aan bij dvandiemen@wanadoo.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.