update van Cyriel

Omdat we het niet alleen aan Michiel kunnen overlaten om voor nieuwe verhalen op onze site te zorgen, vandaag een bijdrage van mijn kant. Hoe staan de zaken er nu voor? Allereerst is het natuurlijk GEWELDIG dat we inmiddels voldoende sponsor geld hebben verzameld om te mogen starten. Dit geeft ons fietsers het gevoel dat we er niet alleen voor staan en dat we jullie vertrouwen in ons ook absoluut moeten gaan waar maken! Uiteraard houdt het hier nog niet op, we zullen meer initiatieven ontplooien om meer geld bijeen te brengen. Binnen kort maar weer eens een etentje plannen om de ideeën te bespreken. En gezien de weersvoorspellingen zou dat wel eens een gezellige BBQ kunnen worden. 

Daarnaast worden de dagen langzaam langer. Dit geeft ons de ruimte om meer en langer te gaan trainen. Dit is gezellig, maar naar ik heb gemerkt ook zeker nodig. Hoewel september nog ver weg is, moet nu de basis worden gelegd voor een goede conditie. Gelukkig staan er binnenkort een paar mooie ritten op het programma, waarbij we het vlakke Brabantseland gaan verruilen voor de beklimmingen in Limburg en België. Afgelopen zondag was dat de Amstel Gold Race. Een goed voorbeeld van hoe het nuttige en het aangename goed samen gaan. In een heerlijk zonnetje lekker fietsen (zo’n 90 kilometer) en af en toe stoppen om de profs aan te moedigen en een drankje te drinken.

Wat mijn persoonlijke conditie betreft, ik heb eerder bericht over mijn pogingen wat kilo’s kwijt te raken. En met resultaat. De teller geeft nu 83 of 84 kilo aan, afhankelijk van het moment van wegen. En los van de weegschaal kan ik het ook merken, de kleding zit wat ruimer. Nu nog kijken of ik de afname in gewicht ook om kan zetten in betere fietsprestaties. Wie weet……

Naast lichaam verdient ook het materiaal de nodige aandacht. Onlangs heb ik prachtige racefiets aangeschaft om beter te kunnen trainen op de weg. En tevens heb ik geïnvesteerd in wat nieuwe onderdelen voor de mountainbike. En het verschil was afgelopen zondag te merken; soepel schakelen en geen piepende schijfremmen meer.

Nu gaan we ons opmaken voor de rommelmarkt in Princenhage. Uiteraard alle opbrengsten voor Duchenne Heroes. Van mijn lieve zus heb ik onlangs al flink wat mooie spullen gekregen die zeker een mooi bedrag op moeten leveren. Dus geïnteresseerden in een antieke spiegel, een baby uitzet, of mooie gordijnen, meldt je zondag bij onze kraam naast het Bier Reclame museum (hoe kan het ook anders) in Princenhage en doe een goed bod. Tot dan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.