Soms zit het mee en … vul de rest zelf maar in.

Zaterdagavond naar Rotterdam (wereldstad aan de maas) gereden voor een verjaardag. Fietsen mee want Josje, mijn vriendin en ik wilden wat rondjes op het parcour van bergschenhoek maken. Bus geparkeerd, met fietsen erin, niks aan de hand tot zover. Terug gekomen van de verjaardag, bus staat er op zijn plaats, en niks aan hand tot zover. De volgende ochtend mezelf in een fris gewassen oranjewoud pakje gehesen. Naar mijn bus lopend kom ik erachter dat tie niet meer op zijn plaats staat. Ongeloof en verbijstering natuurlijk, bus weg betekend ook automatisch fietsen weg. Allebei heel er K .T  Vul de rest zelf maar in. Gelukkig zei de politieagent (1 streep) op het buro dat mijn lieftallig busje in beveiliging was gesteld omdat er was ingebroken. Uit beide voordeuren waren de ruiten geslagen en de fietsen waren spoorloos. En of ik nog eventjes 180 euries (cash )wilde aftikken voor het wegslepen. Gelukkig heb ik mijn busje terug, maar ik baal stevig van die fietsen, Josje iets meer dan ik. Mijn fiets was eigenlijk toch aan vervanging toe. Vind ik zelf dan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.