Site gekraakt… we bouwen aan een nieuwe

Hoe is het mogelijk. Vorig weekend wilde ik weer eens een korte update geven van huize Morris… las ik dat de site gehackt was. Ik wist amper wat dit inhield maar na uitvoerig overleg met de gebroeders van den Bosch bleek het wel degelijk een serieus probleem te zijn. Paul heeft midden in de de nacht gewerkt aan het behoudt van het meeste van onze Morrisbikers internetpagina. Alles is bewaard gebleven behalve ons logo. Inmiddels werkt Frank aan een verbeterde versie.

Morris is op 3 december jarig geweest. Hij is nu vier jaar en gaat begin 2009 naar de basisschool. December staat vooral in het teken van het bezoeken van het revalidatiecentrum. Alle specialisme passeren wederom de revue. Een tijdrovend werkje die voor de ouders meer spanning met zich meebrengt dan ogenschijnlijk voor Morris. Hij slaat zich er kranig doorheen en vindt alles blijkbaar wel leuk.

Het mountainbiken is in december nog steeds ieder voor zichzelf. Zowel Frank, Cyriel als ondergetekende zorgen dat de aankomende kerstkilootjes een plekje kunnen vinden in het overigens strak afgetrainde lijf.

Alvast een prettige kerst…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.