Overweldigend … een half jaar verder…

We zijn nu een half jaar ‘gewend’ geraakt aan het feit dat onze zoon, kleinzoon, neef, vriendje… moet leren leven en omgaan met de ziekte van Duchenne. We kunnen er nu over praten soms om lachen maar ook nog wel eens huilen. We weten dat met ons dezelfde gevoelens leven bij familie, vrienden, collega’s, bekenden en wildvreemden. Om eerlijk te zijn went het nog steeds niet. De vakantie was prachtig maar anders. Het fietsen is geweldig maar het heeft meer een lading dan vroeger. Het vallen is niet erg maar je zal maar…  Het leven blijft voor ons wel erg mooi. Veel genieten en toeleven naar mooie momenten. Napraten over deze leuke zaken is misschien nog wel leuker. Je leeft misschien wel intenser? In het begin heb ik me in ieder geval enorm gespitst op de duchenneheroestocht. Dat is nu minder. Ik leef er wel naar toe maar laat het meer over me heen komen.

Elke dag ben ik en met mij nog velen verbaasd en gelukkig met de sponsorbedragen die binnen komen. Ongeloof. Al deze mensen sponsoren niet ons gezin of ons zoontje. Nee ze helpen daadwerkelijk in de zoektocht naar medicatie tegen de ziekte van Duchenne. Het gaat te ver om al deze mensen nog eens hier te bedanken. We houden een lijst met namen bij en deze is te vinden onder het kopje sponsoring op deze site. Daarnaast sturen we iedereen een email met een bedankje. Er zitten unieke sponsoren bij. We hebben vanuit de organisatie van Duchenneheroes gehoord dat de grootste particulier sponsor de Morrisbikers heeft gesponsord!

We zouden het zeer op prijs stellen als alle sponsoren en andere belangstellenden de Morrisbikers willen volgen tijdens de tocht vanaf 14 september. We houden in ieder geval elke dag een dagboek bij met uitgebreid verslag. De komende 5 weken zal in het teken staan van veel ‘duur’ trainingen. 4 a 5 uur onderweg is dan een normale zaak. De (geschoren) beentjes van alle Morrisbikers zijn inmiddels gebruind en in goede conditie. We hebben er zin in. En Morris? Morris geniet ook. Met volle teugen van alles wat hij meemaakt. Hij zal onze grootste fan zijn tijdens de zeven aankomde MTB dagen in september.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.