Nog 6 dagen tot de start…..

Afgelopen weekend zijn de laatste (trainings)puntjes nog even op iedere Morrisbiker gezet: we zijn er klaar voor. Het materiaal wordt deze week nog aan een intensieve scan onderworpen en dan vertrekken we zaterdg naar Wiltz. Ook de Morrisdraaiers hebben zaterdag jl. hun laatste training gehad. Ik weet niet of alle 10.000 platen zijn gedraaid maar een herrie was het wel.

Live te volgen Elk team fietst ook tijdens editie 2010 met een tracker! Binnenkort vind je op de homepage van onze website een link naar de interactieve tracker-kaart. We zijn dus elke dag live te volgen. Maar let op: Dit jaar zullen we niet als eerste starten en finishen. Gezien onze snelheid starten we achteraan in het deelnemersveld.

Feest in Nijmegen Het lijkt nog even weg, maar op 18 september, na zeven dagen fietsen, komen we aan in het Nijmeegse Park Brakkenstein. We nodigen bij deze iedereen, vrienden, familieleden en sponsors alvast uit om ons en alle overige 350 fietsers binnen te halen. Om 14.30 uur begint het programma voor de bezoekers en om ongeveer 16.00 uur komen de bikers aan in het park.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.