Morris heeft eigen vlag

Apetrots was Morris. Sinds gister is de officiële Morribikers.nl-vlag binnen. Na geweldig ontwerpwerk van Paul, zijn alle bedrijvensponsors te vinden op de eerste Morrisbikers.nl vlag (editie 2008).

Zondag 24 augustus stond in het teken van de laatste bijeenkomst van Duchenneheroes, als voorbereiding op de tocht der tochten. Het was een zeer informatieve dag waarbij we uitleg kregen over de route, het fietsen met GPS, informatie voor onze begeleiders, voeding en alles wat je maar kunt bedenken tijdens zo’n zware tocht.  We zullen proberen zo snel mogelijk de volledige tocht ook op deze site te plaatsen. Wat zeer belangrijk was, was natuurlijk de tussenstand inde strijd tegen deze oneerlijke ziekte. Er is tot op heden al bijna € 800.000 euro opgehaald door de 275 fietsers die dit jaar mee gaan doen. Daarnaast is er veel aandacht gegeven aan deze strijd middels publicaties in diverse nieuwsbladen.

Het wordt deze week een echte voorbereidingsweek. Morgen zijn we te vinden in Gilze voor een reparatieclinic en komend weekend in de Limburgse heuvels. Voor aanmoedigingen kunnen jullie natuurlijk terecht bij het gastenboek.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.