Morris gaat een week logeren

Samen met z’n zus gaat Morris vanaf vandaag logeren in Friesland. Nadat hij eerst al met opa en oma Cor en Diny naar de Beekse Bergen was geweest breekt nu een weekje plezier bij opa en oma Friesland aan. Papa en mama brengen de deugnieten weg en daarna is het feest in huize van antwerpen senior. Inmiddels hadden opa en oma er ook al voor gezorgd dat de magische grens van € 25.000 euro is doorbroken met de sponsoring vanuit het 40 jarig huwelijksfestijn.

De Morrisbikers hebben het trainingsprogramma opgeschroefd. Niels en Mathijs zitten na een aantal beklimmingen in de Franse Pyreneeën inmiddels in Spaans Baskenland. Cyriel vertrekt vandaag naar de Franse Jura om daar mooie MTB tochten te gaan fietsen en ondergetekende maakt lange tochten door weer en wind op de zeer gewaardeerde Duell wegfiets.

Onze begeleiders zitten ook niet stil. Paul heeft inmiddels ruim 5 kilo verloren doordat hij het fietsen heeft ontdekt en zijn kilometertjes wegtrapt op z’n nieuwe Cube-racefiets. Rob heeft alle bikers voorzien van nieuwe windjacks en armstukken en is in training om straks een optimale begeleiding te kunnen geven.

Nog 5 weken en dan is het zover. Aan de conditie gaat het niet liggen en ook niet aan de sponsors. Er komen zelfs nog steeds bedrijvensponsors binnen. Allemaal heel hartelijk bedankt. We zijn sprakeloos maar weten dat het geld hard nodig is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.