Lekker weekend….

Morris heeft afgelopen week veel bezoek gehad van familie en vrienden. Anique en Cyriel zijn weer terug van vakantie dus de Morris Bikers zijn compleet. De fotoshoot van zondag 2 maart is helaas niet doorgegaan vanwege andere verplichtingen maar donderdag a.s. staat de eerste officiële brainstormsessie gepland. We zullen dan wederom een sponsortussenstand bekend maken en ook gerichte plannen uiteen zetten om nog meer eurootjes bij elkaar te sprokkelen. Er gebeurt eigenlijk te veel om op te noemen en we zijn iedereen zeer dankbaar voor de grote steun. De stamp zit er flink op, om maar eens een Boogeriaanse te noemen.

Dit weekend waren Niels en Mathijs actief in de Drunense Duinen (zie nieuwsrubriek) alwaar ze met name op het duur vermogen hebben getraind. Cyriel heeft zijn eerste kilometers na lange tijd op het MTB parcours in Dorst gemaakt en Michiel heeft zijn nieuwe voorvork en crankset getest in de buurt van de Belgische grens rond Galder en een aantal plaatselijke viaducten.

Morris is zondag lekker wezen zwemmen met zijn grote zus en papa en mama. Het warme water ervaart hij toch als zeer fijn. Morgen, 3 maart, moet hij samen met papa en mama bij de revalidatie arts zijn om de nabije toekomst te bespreken. Best spannend maar gelukkig geen prikjes meer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.