Laatste voorbereidingen

Nu vandaag Pluvius weer van zich laat spreken, rest de herinnering aan een zonnig weekend in Limburg. Bikers Mathijs en Cyriel hebben het laatste weekend voor de start van DH2010 benut om in Limburg nog wat aan hun klim techniek te schaven. Met de kampeer bus werd zaterdag ochtend afgereisd naar Sibbe. Daar aangekomen werden de fietsen van de bus gehaald en gestart met eerste training. Mathijs had de vaart er goed in, maar Cyriel had niet zijn dag. Na de eerste klim zat er pap in de benen die er ook niet meer uit ging.

Met het vooruitzicht op een week lang rijst en pasta werd besloten om ’s avonds in Valkenburg nog maar eens flink te genieten van spare-ribs, biefstuk en bier. Volgende ochtend werden fietsjes snel even schoon gemaakt om vervolgens de bekende atb routes van Limburg op te zoeken. Of het de goede nachtrust, de biertjes of het eten waren, het klimmen ging een stuk beter.

Zo was er ook tijd om de nieuwste gadget van de bikers uit te testen, een “on board” camera. De beelden zijn prachtig en we zulllen kijken of we deze snel op de site kunnen krijgen. Dan kunnen alle volgers ook tijdens DH2010 genieten van hetgeen de Morrisbikers onderweg allemaal ervaren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.