Klaar voor vertrek?

Niet iedereen is terug van vakantie maar we zijn er denk ik wel redelijk klaar voor. Volgende week komen onze nieuwe zwarte wielerpakjes.

Volgende week zondag is de laatste bijeenkomst van Duchenne Heroes in de Galgenwaard in Utrecht. De laatste dagen nog veel sponsorgelden ontvangen maar helaas doet onze site een beetje raar, waardoor nog niet alles is verwerkt. Excuses hiervoor. Ook het gastenboek geeft wat vreemde kuren heb ik me laten vertellen. Paul is momenteel bezig om tijdens de Duchenne heroes tocht voor muzikale ondersteuning te kunnen zorgen. Niels en Mathijs vertoeven dit weekend in Biddinghuizen waar zij hun conditie op Lowlands op peil brengen. Cyriel is in Frankrijk nog iets zuidelijker opgeschoven om toch maar wat zon mee te pikken tijdens zijn trainingstochten en zelf maak ik me op om weer eens (na ruim drie weken) op mijn mountainbike te mogen fietsen. Dit ga ik dan voor het eerst doen met ondersteuning van mijn nieuwe ’toy for boy’ speeltje: De Garming Etrex Legend HCX… oftewel een Gps voor op de fiets. Tijdens de tocht zullen we hier mee moeten navigeren daar alles uitpeilen natuurlijk over 700 km ondoenlijk is. Er zijn inmiddels heel wat eurotjes in het repareren van mijn geliefde fietsje gaan zitten. Die rotte alpenrotsen geven echt heel weinig mee als je er met 60 km per uur op valt. Gelukkig wil tweewielerspecialist Van Boxel in Gilze de Morrisbikers sponsoren middels een sleutelclinic welke op dinsdag 26 augustus a.s. gratis ter beschik wordt gesteld.

Ik wil ook mijn persoonlijke dank uitspreken naar al mijn/ onze familie, vrienden en kennissen die ons zoveel steun geven in geldelijke sponsoring maar ook vooral veel aandacht. Dit doet Debbie en mij zeer goed. Inmiddels is wel duidelijk dat Nijmegen als finishstad in september overspoeld zal worden door familie en vrienden van de Morrisbikers. Geweldig!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.