Klaar voor een nieuw jaar ! Stichting de Morrisbikers

We zijn er weer klaar voor. De laatste tijd weinig berichtjes gepost maar achter de schermen zijn de Morrisbikers nog steeds druk bezig met geld inzamelen voor DPP en af en toe wordt er ook nog wel wat getraind. En er is één week welke in 2015 alweer geblokt staat: Duchenneheroes.

De afgelopen maanden is de sponsorpot weer goed volgelopen met de grote fietsactie van Tempo Team en de kerstgeschenken actie van Ceva Logistics. Natuurlijk komt er in het voorjaar weer onze jaarlijkse wijnactie aan waardoor de startgelden weer gegarandeerd zijn.

Inmiddels is Morris een jaartje ouder geworden. Op zijn tiende verjaardag heeft hij o.a. zijn eerste scootmobiel gekregen. We keken er wel tegenop maar zijn toch wel blij dat hij zijn zelfstandigheid zo behoudt. De trap is inmiddels een onding geworden. Op school gebruikt hij dan ook gelukkig de lift en thuis kan Morris na de verbouwing in maart naar zijn eigen slaapkamer op de begane grond.

Bij notaris Bolscher & Smits Netwerk Notarissen in Baarle Nassau is inmiddels officieel Stichting de Morrisbikers ‘live’ gegaan. Omdat we toch wel veel geld generenen en altijd transparant willen blijven was dit een juiste beslissing. Informatie volgt.

We wensen alle onze dierbaren een zeer mooi en gezond 2015 toe. Geniet van elkaar.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.