In weer, wind en zon..

Terwijl ik zelf me aan het voorbereiden ben voor de eerste MTB tocht sinds de operatie, zie ik foto’s voorbij schieten van Morrisbiker Cyriel die in Kenia met zoon lekker een tochtje in 30 graden aan het maken is. Verschil moet er zijn maar ik kijk nu al weer uit naar die lange zomeravonden waarbij twee bidons op 50 km nietgenoeg zijn! Zondag staat er een veldtoertocht in (in regen en wind) Roosendaal op het programma…samen met… Morrisdraaier en zwager Robert. Voor het eerst sind ik Rob ken gaan we samen een MTB tocht maken. Ik maak me wel zorgen over de muziek volgend jaar. Wellicht dat Frank kan invallen als Rob een aantal etappes tijdens Duchenneheroes gaat rijden. En Morris? Morris bereid zich voor op de altijd drukke december maand. Verjaardag, Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw , het kan niet op. Oja, ook nog elke donderdag even wat spuitjes halen.. Wat maakt t uit!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.