Groeten uit Finland

Het kan verkeren, zo zit je af te zien in de Limburgse blubber en een dag later sta je in een besneeuwd Finland. Helaas hier geen tijd om te fietsen, jammer want het schijnt dat je om Vaasa (plaatsje waar ik momenteel verblijf) zo’n 150 km aan fiets en ATB routes liggen. Misschien toch eens overwegen om deze in ons trainingprogramma op te nemen. Anyway, voor mij geen trainingen deze week, slechts werk. Da’s wel jammer, want de rit van gisteren zit me niet lekker Cry. Niet omdat ik Niels en Michiel voor me moest dulden, dat ben ik wel gewend, maar omdat het niet soepeltjes ging. De “macht” zat nog niet in de benen. Dus binnenkort zullen er inderdaad nog wat stevige trainingsritten moeten volgen.

Wel goed nieuws van het dieet-front Laughing. Ondanks dat ik vorige week mij moest behelpen met wat minder gezonde hotel-kost (ook toen in Finland) en ondanks dat ik me heb laten verleiden om af en toe een biertje te drinken, weer aantal kilootjes er af. Teller gaf zaterdag 85 kilo en een beetje aan. Dat moedigt zeker aan om nog even door te gaan. Dus ook deze week geen voorafjes, geen dessert en geen heerlijke gebakjes die men tijdens de koffie serveert. Frown

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.