Groeten uit Finland

Het kan verkeren. Zo zit je af te zien in de Limburgse blubber en zo sta je in een wit besneeuwd Finland. Het schijnt dat om Vaasa (het plaatsje waar ik momenteel verblijf) zo’n 150 kilometer aan fiets en ATB routes liggen in een prachtig Fins landschap. Misschien toch eens overwegen om deze in onze trainingprogramma op te nemen. Maar goed, voor mij geen fietsen deze week, slechts werk. Jammer, want de rit van gisteren zit me niet lekker Cry. Niet omdat ik Niels en Michiel voor me moest dulden, dat ben ik wel gewend. Maar de ‘macht’ zat niet in de benen. Er zullen binnenkort dus nog een aantal stevige trainingen moeten volgen.

Wel goed nieuws van het dieet-front Smile Ondanks het hotel eten van afgelopen week (toen ik ook in Vaasa zat) en ondanks dat ik me heb later verleiden om af en toe toch een biertje te nemen, toch weer aantal kilootjes kwijt geraakt. De teller gaf zaterdag 85 kilo en een beetje aan. Een goede stimulans om door te gaan en de doelstelling wat bij te stellen. Geen 84 kilo, maar 82. Scheelt toch weer op de fiets. Dus deze week wederom geen voorgerechten, geen desserts en geen heerlijke Finse gebakjes die men bij de koffie serveert Tongue out!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.