De laatste loodjes

Afgelopen weekend hebben de Morrisbikers de laatste voorbereiding getroffen voor de tocht. Niels en Mathijs waren actief in Bouillon, alwaar zij onder erbarmelijke (regen) omstandigheden toch 100 km hebben gefietst. Robert en Paul hebben alle energie gestoken in de voorbereiding als begeleiders en Michiel en Cyriel hebben onder het genot van een plaatselijk Hollands buitje in Dorst een lekker rondje door de bagger gereden.

Sem en Mama Debbie hebben al hun energie gestoken in een heus spandoek voor de Morrsibikers aan te moedigen.

Nog steeds komen er sponsorbedragen binnen en wat iedereen voor onmogelijk heeft gehouden gebeurd toch… we naderen de 30.000 euro. Wat een bedrag.

Dinsdag gaan Paul en Rob de voorbereiding treffen voor hun weekje music tijdens Duchenne Heroes 2008. Woendag staat de tweede sleutel clinic op t program. Vrijdag wordt de Camper gehaald en de boodschappen ingeslagen en zaterdag is le Grand Depart richting Luxembourg. We hebben er zin an…. en Morris… misschien snapt hij nog niet helemaal wat er gebeurd maar alle positieve energie van alle vrienden, kennissen en familie wordt nooit meer vergeten. Geweldig!!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.