Dag 4: De limburgse heuvels

Vandaag zijn de heren goed gesoigneerd vertrokken, vandaag werd namelijk hoog bezoek verwacht van vrouwen en kinderen. Checkpoint werd weer als eerste aangedaan. Vandaag ook de eerste lekke banden, en niet één maar totaal vandaag 6 lekke banden!!!!!!!!! Maar dat was nog niet alle pech, deze keer was Mathijs aan de beurt. Ook zijn achter wiel hield het voor gezien, meerdere spaken begaven het, dus moesten de hulptroepen opgetrommeld worden. Deze keer zijn Mathijs en fiets met de bezemwagen eerder naar de camping vertrokken. Na alle opstoppingen zat de snelheid er weer in. In de afdaling naar het Geuldal moesten de remmen weer ingeknepen worden, daar stond de aanhang op de mannen te smachten!

Na snelle knuffels en wat drinken werd het toch erg koud en zijn de mannen vertrokken voor de laatste kilometers.

De camping in Valkenburg zag zwart van de mensen, vele supporters waren naar Limburg afgereisd om de duchenneheroes aan te moedigen. Ook veel patiëntjes waren op deze vrije woensdagmiddag van de partij!

Met trompet geblaas werden alle heroes aangekondigd. Onder luid gejuich en met hun eigen favoriete nummer reden ze onder het finishdoek door op weg naar een lekker bakkie soep.

 

De Morrisbikers en Morris-draaiers hebben genoten van alle knuffels en kussen van hun geliefde die rond 18.30 weer huiswaarts keerden.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.