Clinic geslaagd

  

 Het was een supermooie zaterdag, afgelopen 21 juni. In de Loonse en Drunense duinen werd door de Personeelsvereniging van Oranjewoud (onze kledingsponsor) een MTB- clinic georganiseerd. Voor zo’n 30 personen werd door een proffesionele mountainbikster ondericht gegeven in de beginselen van het fietsen op onverharde wegen. Na een lekkere warmibng up ging iedereen aan de slag met behendigheidsspelletjes op- en met de fiets. Dat het niet zom makkelijk was om de fiets onder controle te houden bleek al snel. Onervaren fietsers maar ook enige Morrisbikers verruilde het smalle zadel af en toe voor het mulle zand. Het tweede gedeelte bestond uit een training in het veld waarbij afdaaltechnieken, bochtenvariaties en het rijden in het mulle zand elkaar afwisselden.
Na het lessen van de dorst en het eten van een aantal wel verdiende broodjes werd er voor alle aanwezigen nog even stilgestaan bij het doel van de tocht in september en kon iedereen een vrijwillege bijdrage geven. Namens de Morrisbikers willen we graag Oranjewoud, de Personeelsvereniging, de deelnemers en natuurlijk onze andere helden de Hellas Heroes bedanken voor alle steun en de leuke dag.
———————————–
Artikel Brabants Dagblad.
———————————–

Mountainbike-clinic door Duchenne Heroes

zaterdag 21 juni 2008

LOON OP ZAND – Mountainbikers van de tocht Duchenne Heroes houden vandaag tussen 9.30 en 13 uur een clinic met lunch in de Loonse en Drunense Duinen.

Daarna volgt een rondje duinen. Locatie is De Rustende Jager in Biezenmortel. De clinic is gratis. Wel wordt een bijdrage gevraagd voor onderzoek naar de spierziekte van Duchenne. Met dat doel voor ogen leggen mountainbikers in september de Duchenne Heroes af, een tocht van Luxemburg naar Nederland.

www.duchenneheroes.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.