Wijnactie 2017 van start

Alweer voor het 10e jaar starten we weer met onze wijnactie om geld in te zamelen voor de ziekte van Duchenne. Een akelige ziekte waarbij het spierweefsel langzaam wordt afgebroken. Het is een lange en onzekere weg naar een effectieve behandeling. Nog steeds zullen Duchenne-patiëntjes rond de puberleeftijd al in een rolstoel belanden en de levensverwachting nog steeds zeer beperkt is. Telkens weer een zeer pijnlijke gedachte, zeker als je dit van dichtbij meemaakt!

De Stichting Duchenne Parent Project organiseert een jaarlijks terugkerend mountainbike evenement: Duchenne Heroes. Een fietstocht van zeven dagen over 700 kilometers van de zwaarste onverharde wegen in Duitsland en de Benelux. De 350 deelnemende fietsers laten zich door bedrijven en particulieren sponsoren om zo elk jaar ruim een miljoen euro aan het einde van deze barre tocht te kunnen overschrijven naar de rekening van de stichting Duchenne Parent Project. Het Morrisbikersteam zal in 2017 voor de 10e keer deelnemen aan de tocht. Om hieraan te kunnen deelnemen wordt alweer flink getraind en verzamelen we met de wijnverkoop het inschrijfgeld.

Heerlijke wijn, straks echt goed ‘geschonken’ !

Door de verkoop van een overheerlijke wijn dragen wij bij aan de financiering van de ontwikkeling van nieuwe behandelmethodes. De wijn is nog steeds van dezelfde succesvolle receptuur als andere jaren: Duc de la Fôret ! Hiervan kun je kiezen voor een rode, witte en/of rosé. Daarnaast bieden we weer de heerlijke Prosecco aan.

Hoe meer dozen er verkocht worden hoe meer kans is op een snelle doorbraak in een effectieve behandelmethode voor de patiëntjes.

De Kosten

De volgende wijnen bieden we aan  voor € 43,50
( één doos van 6 flessen*)

Rood           : Duc de la Fôret merlot rouge

Wit             : Duc de la Fôret chardonnay

Rose           : Duc de la Fôret Rosé

Prosecco     : Lagioiosa | Prosecco Frizzante D.O.C (€ 50,00
per doos van 6 flessen*)

* We verkopen enkel per doos van 6 flessen van één wijnsoort (rood,wit,rosé of prosecco)          

            

Doe je weer mee ?

Wij zouden het bijzonder leuk vinden als jij hier weer aan deelneemt. Bovendien kun je heerlijk genieten tijdens de komende lente en zomer van een heerlijke wijn. Elk glas is dan dubbel goed geschonken ! Je kunt je bestelling invullen via het bestelformulier hier op de website:

LET OP BESTELLEN KAN TOT 14 MEI 2017 22:00uur !

We zorgen er dan voor dat je de wijn tijdens de mooie juni-dagen in je bezit hebt. Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met daarop ook je totaalbedrag.

Hoe kun je ons nog verder helpen….

Natuurlijk ben ik op zoek naar mogelijkheden om zoveel mogelijk flessen te verkopen. Om dit te kunnen bereiken kun je mij helpen deze actie door te zetten naar jou vrienden/bekenden/familie/buurtgenoten en treed je op als 2e lijn verkoper. Als je deze mogelijkheid ook ziet dan hoor ik dat natuurlijk graag. Ik zal zorgen dat de flessen bij jou komen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.